![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy jest jakakolwiek możliwość uruchomienia pliku php co 30s bez włączonego kompa - na hostingu? Bo w corn da się minimalnie co 1min.. corn nie spełnia moich wymagań (od 1min). Dokładnie potrzebne mi coś takiego, ze jak skrypt spełni jakiś tam warunek to żeby uruchamiał inny skrypt co 30s w określonym czasie. Musi się dać coś takiego zrobić. Tylko nie wiem jak;/ Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra dobra (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) - włącz sobie tworzenie przy tym i usuwanie pliku na przemian żeby było widać w katalogu co i jak (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) - a skoro ma się wykonać tylko 2 razy to po co tutaj pętla while??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
dobra dobra (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) - włącz sobie tworzenie przy tym i usuwanie pliku na przemian żeby było widać w katalogu co i jak (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Mi powyższy kod utworzył 6 plików w katalogu. Chyba to obaliło twoją (hipo)tezę. a skoro ma się wykonać tylko 2 razy to po co tutaj pętla while?? Po to, że 2 wykonania to w tym momencie przykład. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... Mi powyższy kod utworzył 6 plików w katalogu. Chyba to obaliło twoją (hipo)tezę. ... (hipo)potama (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) - u siebie xampp'a mam na domyślnych ustawieniach i nie wiem czy znowu będąc pewnym tego co mówisz tak napisałeś i tego nie sprawdzałeś czy nie wiem ;p - którą wersję php też masz?? (może php4 - duże rozbieżności są (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) u mnie taki skrypt w kółko co 5s tworzy nowy plik ;p... i co, chyba obaliłem Twoją (hipo)tezę ... ps. skoro Ty zawodowo programujesz to lepiej poszukaj co może powodować różnicę w działaniu powyższego skryptu u Ciebie w działaniu tego na domyślnych ustawieniach xampp'a - i to nie tej wersji bo już od dawna to pamiętam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) [ps. uruchamiałem skrypt mimo sceptyczności i tego co pamiętam ;p - system opensuse - ale nie powinno to odgrywać różnicy - na mandrivie dawniej to samo było ;p] Ten post edytował zegarek84 24.01.2010, 21:00:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 19:39 |