![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak uważacie ile moge wziąść za skrytp sklepu, z koszykiem na zakupy i wszystkimi bajerami (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) , z panaelem administracyjnym. Skrypt opierał by się na bazie MySQL :?:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Probleme są włąśnie goście po 16-17 którym wystarczy gdy zarobią na piwko...
Tak sie sklada, ze jestem takim "gosciem 17" i jakos mnie nie satysfakcjonuje zarobic "na piwo". Cytat Najlepsze w tym jest to że z punktu widzenia prawa robią to nielegalnie.
Nie uogolniaj...jest np. cos takiego jak umowa-zlecenie i darmowy soft. Wiekszosc robi tak jak opisujesz, aczkolwiek nie wszyscy. Glownie wqrzajacym problemem jest to, ze takiemu "gosciowi 17" wydaje sie, ze po przeczytaniu kursu php umie go juz na tyle, zeby pisac bez problemu zaawansowane skrypty i rzuca cene klientowi powiedzmy 100zl kiedy ja rzucilbym 1000zl. Swiat schodzi na psy, ale skoro slysze: "nie dziekuje, mozemy miec to za 100zl" to mowie "powodzenia...". Predzej czy pozniej, taki klient (firma/os.prywatna) dojdzie do wniosku, ze lepiej bylo zaplacic pare zl. wiecej niz brac tandete, ktora nie dziala tak jak 3ba. Ludzie sie ucza na bledach. Cytat Może za kilka lat uświadomią sobie co to jest podatek i ile trzeba oddawać państwu.
Tak sie sklada, ze wiem doskonale co to jest, wiec jeszcze raz...nie uogolniaj... Pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 04:42 |