![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę o ocenę oraz propozycje co można by bylo zmienić.
sklep Ten post edytował kempas 22.01.2010, 12:02:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stopka i top sa bardzo brzydkie , bez urazy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stopka i top sa bardzo brzydkie , bez urazy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaka uraza, przynajmniej teraz wiem co się nie podoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ehh jak ja nie rozumiem ludzi którym szkoda wydać 300zł aby mieć ładną grafikę sklepu. Jakbyś otwierał normalny sklep to też byś oszczędzał na farbach, lakierach itp. ? Nie chodzi mi by ktoś mi robił szatę, tylko samemu chce ją zrobić, dlatego też dałem post-a i chyba po to jest ten dział forum aby pisać swoje opinie, a nie gnać i dawać komuś od razu zarobić na starcie. Jak bym otwierał normalny sklep to na farbie bym nie oszczędzał, ale jeżeli bym nie musiał nie zlecałbym całego malowania lub częściowego - wzory itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 10:04 |