![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż tu dużo mówić.. Kiedyś trzabyło się zabrać za DIVy. No więc szybki delete tabelki i zabrałem się za ustawianie tych DIVów. Kilka godzin mi zeszło zanim wszystko poprawnie się poukładało i tym samym wyświetliło... Niestety potem otworzyłem IE i wielkie rozczarowanie. I tutaj zwracam się do was z prośbą o pokazanie błędu. Sam w życiu nie dojdę...
Opera/Chrome - na tych jest ok http://evolucja.boo.pl/lay/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda fajnie. Naprawdę. Kilka uwag. Powinienes to zrobic na liście nieuporządkowanej (ul). Każda flaga to element listy(li), w treści normalne teksty, text chowasz w CSSie za pomocą
Kod text-indent:-999em; Wtedy możesz sobie zrobić tak, żeby migania w ogóle nie było. Ustawiasz hover na listę i zmieniasz dopiero po najechaniu na listę. Do zrobienia. Musisz to poprawić, bo głupio wygląda kiedy jadę sobie kursorem po flagach w poziomie i mi co chwila pojawia się kolor na aktywnej fladze. Poza tym, czemu masz takie głupie URLe? Kod ?l=br Nie lepiej zrobić wybór języka w jakimś innym pliku i przekierowywać do strony, na której użytkownik kliknął w link? Moim zdaniem lepsze rozwiązanie. PS Czemu w stopce nie dasz tekstu, tylko jest obrazek? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o jakie teksty chodzi? Oj... Masz link: <a href="es/" title="Espanol">Espanol</a> W CSS nadajesz mu
I masz. Tak się to powinno robić, a nie. Dlaczego uważasz, że są głupie? Nie wygląda to lepiej niż "zmien.php?l=br"? A czy nie lepiej wyglądałby link domena.com/en, domena.com/es? Moim zdaniem tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 16:15 |