![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam oto moje dwa pliki. Nie wiem czemu, ale nie dodaje mi rekordów do bazy.....szok jakiś :/
Ma być to prosta rezerwacja, ale nie wiem dlaczego nie zapisuje tych danych w bazie. Połączenie jest na pewno dobrze....... Bardzo proszę o pomoc...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc tak.
W tej chwili dane przekazywane są do z formularza, do tabeli rezerwacja która, przedstawia się tak
i tu niby wprowadzam datę.... No wiem że tak nie może być (varchar(20)), ale właśnie, czy tworzyć nową tabelę, czy da się jakoś tu zrobić, aby nie można było zarezerwować >>zarezerwowanego już pokoju na dany czas. //Aha, i jak zrobić aby można było wybrać nie jedną ale kilka opcji usług dodatkowych?? Bo narazie w zależności od wyboru, przekazuje mi value=1/2/3 i później z tabeli rezrwacja jest relacja do usulugi_dodatkowe. A jak zrobić aby można było wybrać kilka opcji?? jak to rozwiązać(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował miszarus 20.01.2010, 11:30:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 02:08 |