![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
mam pewien problem z wysyłaniem wiadomości przez Swift Mailer w wersji 4.0.5. Mam kod:
Wywołanie powyższego kodu skutkuje wyjątkiem: Cytat Expected response code 250 but got code "", with message "" Przetestowałem ten kod dla drugiego (niezależnego) serwera i jest to samo. Równocześnie sprawdziłem wysyłkę z użyciem tych samych danych ale pod wersją Swift Mailer 3.3.2 i działa bez problemu. Google przetrzepane, ale nie znalazłem sensownej pomocy. Byłby ktoś w stanie mi coś podpowiedzieć? Pozdrawiam, pion
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A np. przez PHPMailer ci poszło? Sprawdź. Też nie powinno pójść.
Niektore serwery mają jakiegoś bobola, ze zamiast odpowiedzi 250 przesyłaja nic. Wówczas liby, które oczekują tej 250 walą poprostu errorem. Miałem podobną sytuację z PHPMAiler. Słałem maila, PHPMAiler mi krzyczal ze byl blad wysylki, a mail o dziwo dochodził. Po analizie nagłówków odpowiedzi okazało się, ze serwer z jakiegos powodu w ostatniej odpowiedzi do mnie, tuz po poprawnym wysłaniu maila zwracał nic zamiast 250 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 10:05 |