![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Powiedzmy, że mamy stronke mp3h.pl (nie kryptoreklama bo mam inne)
Wiem, że uważacie to za warez, ale wcale tak nie jest mimo iż to nie moja stronka. Wolno udostępniać (do odsłuchu - jak wrzuta) ale nie do pobrania, chociaż wiadomo, mała zmiana adresu docelowego na wrzucie i się mp3 pobiera, ale to każdy wie i nie o to chodzi. Albo inaczej powiedzmy że mam stronke wp.pl (nie kryptoreklama, mam lepsze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak najefektywniej przeszukiwać duże bazy danych? Użytkownik może wpisać 1 słowo kluczowe i gra harfa, ale jak wpisze więcej... Poszukuję najefektywniejszego algorytmu wyszukiwania. Pewnie to forum jest za małe, żeby ktoś się znał na takich truflach, ale może; Prosty kod w php z fullindex mile widziany (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [MAM NADZIEJĘ, ŻE TEN TEMAT RAZ NA ZAWSZE ROZWIĄŻE PROBLEM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM] No to jedziemy kodziki i testujemy ich optymalność, najlepszy wygrywa zgrzewe zapsów; A tak poważnie to chciałbym w końcu usłyszeć jakieś rozsądne głosy. Z góry THX za HELP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował mefistofeles 19.01.2010, 05:12:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Chciałem z humorem podejść do tematu no ale nie każdy musi akurat mieć humor, rozumiem Acha, czyli podchodze do grupki ludzi, i mowie: "Hej, wiecie ile to jest 30 * 15 ? Pewnie nie uzyskam odpowiedzi od Was po pewnie nikt z was nie zna sie na takich truflach ale warto sprobowac..." A potem mam pretensje ze mnie nabili no a ja przeciez do nich tak humorystycznie podszedlem.... Cytat [MAM NADZIEJĘ, ŻE TEN TEMAT RAZ NA ZAWSZE ROZWIĄŻE PROBLEM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM] Po raz kolejny ci pisze, bo widze czytac ze zrozumieniem nie umiesz: temat juz byl wałkowany nie raz, Crozin ci nawet podał gdzie masz tego szukac.zamykam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:18 |