![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może są tu ludzie, którzy mają pojęcie o zakładaniu serwerów na strony WWW i skrzynki pocztowe. Nie wiem dokładnie jak to się nazywa, ale chyba wiecie o co chodzi...
Jezeli nie to wytłumacze to w inny sposób. Chodzi mi o założenie sewera, aby mieć mozliwość sprzedawania powierzchni pod serwisy WWW i skrzynki pocztowe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj ja juz wspolczuje Twoim przyszlym klientom (joke).
- rejestracja firmy (na cos to musi stac, rozliczanie z urzedem skarbowym, podatki itd.) - porzadne lacze - umiejetnosci (te windowsowe chyba nie wystarcza :wink: ) - na wszystko musisz miec papierki, licencje nie licencje, w gre wchodzi tylko legalny lub darmowy soft - duza sila przebicia (konkurencja w tej branzy jest ogromna) To nie takie proste, wpasc na pomysl zalozenia firmy hostingowej i od razu pozyskac klientow. Pare dni temu pisalem wlasnie biznesplan takiej firmy...niestety trzeba sie liczyc z tym, ze zyjemy w kraju, gdzie podatki potrafia wykonczyc...wg. moich zalozen na wstepie musisz zainwestowac nie mala gotowke, nie wiedzac czy Ci sie to zwroci. Firma moze sie okazac totalnym niewypalem. No ale..."nie ma zabawy bez ryzyka". Powodzenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 21:12 |