![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie. Pół roku już za mną, zbliża się koniec gimnazjum(tak tak, mam 16 lat, oj odezwą się forumowicze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) i decyzja wybrania następnego szczebla nauki.
Oczywiście interesuje mnie droga, z której najłatwiej będzie dostać się na studia, tak aby dalej rozwijać się w technologiach informacyjnych a może wybrać technikum? Ogólnie chodzi mi o to abym pogłębiał swoją wiedzę w PHP, MySQL itp. Jak wy wybraliście, co mi polecacie? Dodam jeszcze, że mieszkam 40min od Krakowa więc proszę wziąć to pod uwagę. Mam nadzieję, że nie zagmatwałem za bardzo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
tylko jeśli już technikum to odpowiedni kierunek, niepolecam informatyki jako takiej. Moze zmienili juz program, ale za moich czasow (baaardzo dawno temu, czyli jakis rok) to program nauczania był tak głupi że niczego nie szło sie nauczyć, a matematyki było tyle że nadal nadrabiam zaległości :] a technikum do najgorszych nie nalezy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 00:40 |