![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnimi czasy kupilem ten oto skrypt : http://allegro.pl/item876167504_baza_nocle..._50_taniej.html Skrypt jest zainstalowany na domenie : Vnoclegi.pl Problem moj polega na tym ze nie wgrywaja sie zdjecia, tzn wybieram zdjecie kwatery do wgrania z dysku. Plik sie wgrywa na serwer a w przegladarce wyskakuje "Bł±d przy kopiowaniu". Ustawilem chmody na uzytkownicy i temp. Tak wyglada kod wgrywania :
Co moze byc nie tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
@deirathe
Moglbys powiedziec co dokladnie i jak mam zmienic, nie mam pojecia co zrobic bo znam jedynie podstawy PHP. A co do zakupu to coz nie stac mnie na zlecenie skryptu, a za 200 zl mozna ruszyc interes zeby za jakies pol roku napisac cos nowego pod istniejaca juz baze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Brakujace ogniwo to wlasnie to felerne ladowanie zdjec :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@deirathe Moglbys powiedziec co dokladnie i jak mam zmienic, nie mam pojecia co zrobic bo znam jedynie podstawy PHP. A co do zakupu to coz nie stac mnie na zlecenie skryptu, a za 200 zl mozna ruszyc interes zeby za jakies pol roku napisac cos nowego pod istniejaca juz baze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Brakujace ogniwo to wlasnie to felerne ladowanie zdjec :/ I właśnie takie myślenie jest zgubne i po jakimś czasie twoja krótkowzroczność zemści się na Tobie. Czy przypadkiem ktoś nie próbował dopisać filtrowania rozszerzeń? // edit // to pierwsze rzuca się w oczy: if($_FILES['plik'][type]) != if($_FILES['plik']['type']) Ten post edytował darko 13.01.2010, 01:15:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:37 |