![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam co w tym programie jest zle?
http://wklej.org/id/262294/ prosze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Według standardu main zawsze powinno zwracać wartość int. Wartość jest zwraca do systemu operacyjnego i domyślnie jest to 0, co znaczy że wszystko jest ok. Rzecz wiadoma 0-1/true-false mozna porownac do funckji zwracajacych true/false w php wiec o tym to nawet nie wspominalem. Cytat Dołączanie przestrzeni nazw na początku nie jest konieczne, trzeba wtedy jednak pamiętać o niej przy użyciu funkcji która jest w niej zdefiniowana, np. std::cout << "wypisz ten tekst" << '\n'; Ktos kto chodzby przeczytal pierwsze rozdzialy jakiejkolwiek ksiazki na temat C++ to o tym wie takze tez nie trzeba bylo o tym wspominac. Cytat Pierwsze słyszę o kompilatorze który sam dołącza przestrzeń nazw. Dlatego tez napisalem ze jest to informacja ktora obila mi sie o uszy i ze nie wiem czy jest w 100% PEWNA. Jednak jestem prawie pewnie ze jakos to szlo zrobic. Ten post edytował marcio 12.01.2010, 15:06:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:38 |