![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Założyłem ten temat abyście mogli wypowiadać się na temat problemów z Windows XP. Jako pierwszy przedstawiam swój problem i mam nadzieję, że pomożecie mi.
Problem: Posiadam komputer z interfejsem ACPI, a gdy robię Zamknij System to na ekranie wyświetla się napis Trwa Zamykanie Systemu... i nic więcej. Nie wyłącza się, a powininen. Proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Suchedniów k/Kielc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No może rzeczywiści trochę śmieci mam, ale staram się wyrzycać wszystko co nie potrebne, jednak coś zostaje, jakieś niepowodzenie przy instalacji itd. A komp kilka razy mi się zawiesił, a różne programy to całkiem często odmawiają posłuszeństwa (ostatni wisnoł mi Iexplorer).
Ostatnio wyłączyłem większość upiększeń grafiki ale cały czas nie bardzo jestem zadowolony z szybkości - przydało by się coś więcej, no może jestem za bardzo wmagający. A patrycjuszowi gratuluje obeznania systemu, ja wszystkiego niestety musiałem nauczyć się sam, a na studia inf. to może pójdę, ale to dopiero za 2 lata.... A wracając do mojego pytania, to zna ktoś jakiś sposób, aby komp wyłączył się sam kiedy ja chcę?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:09 |