![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem... Po napisaniu pliku z logowaniem pojawiają mi się błędu (Jeszcze przed chwilą te logowanie działało z tymi błędami, teraz już padło zupełnie) Czy ktoś może mi pomóc (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) plik logowanies.php
plik funkcje.php
a o to i błędy... Notice: Undefined index: login in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 6 Notice: Undefined index: pass in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 7 Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20 Notice: Undefined index: p in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20 Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 31 Z góry dzięki za info (siedzę nad tym cały dzień i zaczyna mnie to wkurzać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Ten post edytował Ociu 10.01.2010, 08:21:35
Powód edycji: [Ociu]: Poprawiłem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie skrypt też ogólnie działa, łączy się z bazą, pojawia mi się okno do loginu i do hasła, login i hasło jest weryfikowane, jeśli jest złe to pojawia się komunikat, że jest błędne, jeśli jest dobre to przechodzi mi do strony do której chcę, ale pojawiają się te nieszczęsne błędy, które brzydko wyglądają.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:24 |