Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Kaboom.pl
cisza

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Przedstawiam mój nowy projekt internetowy - Kaboom.pl.

Jak wskazuje slogan serwisu, ma on służyć przede wszystkim 'detonacji' nudy. Najpopularniejszą rozrywką zabijającą czas w sieci są gry online, tym też zajmuje się niniejszy serwis. Jest już takich w sieci całe mnóstwo, po co więc kolejny? Chciałem spróbować własnej koncepcji i pomysłów, no i przede wszystkim dołożyłem wszelkich starań, aby zrobić serwis "dobrze".

Strona od zera ( cms, grafika, kod) powstawała miesiąc i za całokształt odpowiedzialny jestem tylko i wyłącznie ja (treść serwisu jest już wspólnym dziełem kilku osób ).

Od godziny 6:00 rano do 18:00 występuje szablon dzienny, zaś od 18:00 do 6:00 szablon nocny.
IE6 olałem i zaczynam się odzwyczajać od faktu, że to coś istnieje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Będę wdzięczny za konstruktywne opinie.

Ten post edytował cisza 7.01.2010, 00:19:55
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
cisza

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dziękuję za tak liczne wypowiedzi!

@qwerty nigdzie nie złamałem praw autorskich. Odnośnie Mario jest copyright na dole z odnośnikiem do strony Nintendo, a ja nie czerpię korzyści ze strony.

@Kildyt, dzięki za zwrócenie uwagi odnośnie semantyki - nie miałem kiedy się tym zająć, aż w końcu o tym zapomniałem. Rozróżniam b i strong, a tego pierwszego nie używam od kilku lat, nie rozumiem więc o co chodzi? Kod JS jest w zewnętrznym pliku, poza samym kodem do osadzania flash'a. Dlaczego logowanie na ul'u jest złym pomysłem? Ogólnie nabyłem ten nawyk przy serwisach korporacyjnych. Jaką alternatywę proponujesz? IE6 porzuciłem przy tym projekcie, bo nie ma raczej nikogo kto grałby w gry flash lub shockwave pod tą przeglądarką. W innych projektach niestety muszę jeszcze uwzględniać twór MS.

No i czas się zająć poprawkami w PHP'ie, bo poza wspomnianymi tutaj sam kilka znalazłem.
Jeszcze raz dziękuję za poświęcenie chwili na testy lub chociażby zobaczenie efektu mojej pracy : ). Cieszę się, że design tak dobrze się przyjął. Zależało mi na zrobieniu strony, która jest przede wszystkim ładna - bo czym można się dziś wyróżnić na serwisach tego typu?

Ten post edytował cisza 9.01.2010, 23:31:09
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.06.2026 - 11:50