![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem... Po napisaniu pliku z logowaniem pojawiają mi się błędu (Jeszcze przed chwilą te logowanie działało z tymi błędami, teraz już padło zupełnie) Czy ktoś może mi pomóc (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) plik logowanies.php
plik funkcje.php
a o to i błędy... Notice: Undefined index: login in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 6 Notice: Undefined index: pass in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 7 Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20 Notice: Undefined index: p in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20 Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 31 Z góry dzięki za info (siedzę nad tym cały dzień i zaczyna mnie to wkurzać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Ten post edytował Ociu 10.01.2010, 08:21:35
Powód edycji: [Ociu]: Poprawiłem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie mam wkleić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Zawartość pliku funkcje.php do logowanies.php (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (To chyba bez różnicy, bo u mnie jest on zaimplementowany) Czy na forum mam Ci wkleić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (na forum jest w pierwszej wypowiedzi) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:47 |