![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkujący jezeli chodzi o Symfony i ze takpowiem zawiesielem sie na zapytaniach do bazy. Jak napisac takie zapytanie:
? Czytam tutoriale i dokumenatcje i nie moge tego zrozumiec albo znalesc. Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutoriala czytam cały czas w mairę potrzeby ponieważ nie mam czasu na zrobienie przykładowej aplikacji tylko muszę testwoać już na mojej konkretnej.
Już poradziłem sobie z wiekszością problemów i uważam że symfony jest super. Mam jedynie problemy z zapytaniami. Muszę połączyć 3 tabele co realizuje poprzez:
mam dostęp do wszystkich danych które potrzebuje. Jednak potrzebuje jeszcze ograniczyć ilość wyników poprzez podanie w tabelii wyników ograniczenia dla jednej z kolumn
Udaje mi się to mniej więcej poprzez
Ale zapytan tworzy sie 4-5 a ograniczenie wystepuje tylko w jednej. Jak sobie z tym poradzic?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Bardzo dziekuje za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 03:46 |