![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty
![]() @helion Książka polecana przez wszystkich dla początkujących, nie wiesz od czego zaczać to to jest jeden z lepszych wyborów ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie uważam, że błędy w książkach mają być, bo pomagają w nauce. Jestem realistą, ciężko wyeliminować wszystkie błędy z obszernej książki. Oczywistym jest, że idealną sytuacją jest to, że w żadnej książce nie ma ani jednego błędu
![]() Ja do dzisiaj pamiętam, jak znalazłem jednego buga w książce "php5 zaawansowane programowanie" (zresztą zgłosiłem go do erraty) i takiego błędu co popełnił autor / tłumacz ja już nie popełnię. Jakby nie ten błąd, to by mogło być inaczej (chodzi o metody interfejsu Iterator, w książce zamiast valid() używano hasMore(), czy jakoś tak). PS. W pierwszym moim poście faktycznie trochę się zagalopowałem, zamiast słowa "tylko" powinienem użyć bardziej łagodne słowo w tym kontekście ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 21:56 |