![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeśli źle wybrałem temat to proszę o jego przeniesienie i z gory przepraszam
Interesuje mnie czy jest możliwość analizy zdjęcia za Pomocą PHP ew, jakiś JS itp. Mianowicie chciałbym napisać program który porównuje 2 zdjęcia i pokazuje różnice na tych dwóch zdjęciach Czy coś takiego jest wogóle możlie ? przy użyciu tych języków czy muszę w to angażować "normalne" języki takie jak c++ czy delphi Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, mam nadzieje że nie jest to OFF TOPIC ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł z liczeniem świateł nie jest zbyt dobry:
1) Nie masz gwarancji, że wszyscy mają je włączone 2) W słoneczne dni ich wykrycie może być problematyczne 3) Ktoś może mieć więcej niż parę włączonych świateł z przodu (od chociażby przeciwmgielne) 4) Motocykle mają tylko jedno źródło światła 5) Jak już wyżej wspomniano możesz mieć problem z lokalizacją świateł - mogą być przysłonięte nawet niedużym pojazdem (stojąc blisko siebie w korku) 6) Na drodze mogą pojawić się inne źródła światła (np. podczas robót drogowych) Można by pewnie jeszcze kilka rzeczy wymienić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:12 |