![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeśli źle wybrałem temat to proszę o jego przeniesienie i z gory przepraszam
Interesuje mnie czy jest możliwość analizy zdjęcia za Pomocą PHP ew, jakiś JS itp. Mianowicie chciałbym napisać program który porównuje 2 zdjęcia i pokazuje różnice na tych dwóch zdjęciach Czy coś takiego jest wogóle możlie ? przy użyciu tych języków czy muszę w to angażować "normalne" języki takie jak c++ czy delphi Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, mam nadzieje że nie jest to OFF TOPIC ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
biorę wszystkie rozwiązania pod uwagę myślę że można to wyeliminować biorąc za szukany cel światła samochodów ile będzie tych świateł na drodze tak duży będzie ruch problemem są warunki atmosferyczne deszczowo słonecznie (możliwość odbijania się swiateł) problem ze skrzyżowaniami dróg (trzeba by było wtedy wyznaczyć obszar przeszukiwania zdjęcia) najgorsze są właściwości obrazu z różnych kamer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 16:20 |