![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z zainstalowaniem netbeans na Ubuntu. Problem poniżej: (IMG:http://img18.imageshack.us/img18/4349/zrzutekranu2i.png) Linuxem bawie się dopiero drugi dzień, wiec proszę o wyrozumiałość.
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z Nebeans wersją 6.8 beta więc wpisze tutaj zamiast tworzyc nowy temat.
Przesiadłem się na netbeans wcześniej używając Eclipse. Brakuje mi w Netbeans automatycznego podpowiadania argumentów funkcji. Niby mogę kliknąć ctrl+p i pokazuje argumenty jednak wolę żeby było tak jak w Eclipse że automatycznie wyświetlają mi się argumenty funckji po kolei bez wciskania czegokolwiek. Szukałem na google czegoś o tym ale wszędzie jest tylko info że ctrl+p pokazuje w tooltipie argumenty a żadnych informacji gdzie ustawić żeby automatycznie to robiło. Wie ktoś może gdzie znajdę tą opcję?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z Nebeans wersją 6.8 beta więc wpisze tutaj zamiast tworzyc nowy temat. Przesiadłem się na netbeans wcześniej używając Eclipse. Brakuje mi w Netbeans automatycznego podpowiadania argumentów funkcji. Niby mogę kliknąć ctrl+p i pokazuje argumenty jednak wolę żeby było tak jak w Eclipse że automatycznie wyświetlają mi się argumenty funckji po kolei bez wciskania czegokolwiek. Szukałem na google czegoś o tym ale wszędzie jest tylko info że ctrl+p pokazuje w tooltipie argumenty a żadnych informacji gdzie ustawić żeby automatycznie to robiło. Wie ktoś może gdzie znajdę tą opcję(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Pewnie w plikach konfiguracyjnych, zgaduję, że w ~/.netbeans , wskazówka to pewnie "tip albo "tooltip" po angielsku ( mogę się mylić, poprawiać ). -- WebNuLL |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 10:49 |