![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
czy da się stwierdzić skryptem PHP że użytkownik zamknął stronę? albo czy istnieje blokada wykonywania skryptu po zamknięciu przeglądarki? (tylko PHP) wystarczy mi tylko odp "tak" "nie"... i malutka podpowiedź (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja rozwiązałem to innym sposobem. Wraz z odświeżaniem wysyła czas wykonania. Później funkcją
patrzy czy użytkownik wykonał jakąś akcję w przeciągu 5 min. Jeżeli tak to wyświetla. Jeżeli nie to nie. Oczywiście to jest mysql . Ale samym php chyba nie da się dokładnie porównać czasu. Próbowałem ale jest błąd o równej godzinie np. 9:00 do 9:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja rozwiązałem to innym sposobem. Wraz z odświeżaniem wysyła czas wykonania. Później funkcją patrzy czy użytkownik wykonał jakąś akcję w przeciągu 5 min. Jeżeli tak to wyświetla. Jeżeli nie to nie. Oczywiście to jest mysql . Ale samym php chyba nie da się dokładnie porównać czasu. Próbowałem ale jest błąd o równej godzinie np. 9:00 do 9:05 Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. Najlepiej czas porównywać w formie zwróconej wartości funkcji time. Dopiero wtedy poprzez date i strtotime można wyświetlić ją w żądanym formacie. W jaki sposób rozpoznajesz użytkowników? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:06 |