![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkujący jezeli chodzi o Symfony i ze takpowiem zawiesielem sie na zapytaniach do bazy. Jak napisac takie zapytanie:
? Czytam tutoriale i dokumenatcje i nie moge tego zrozumiec albo znalesc. Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie zalozylem ze jak zakladalem klucze obce w DB Designer to ladnie mi to wszsytko przerobi sie na yml a tu niestety nie.
Jakie jest polecenie abym mogl przebudowac model bez kasowania danych z bazy danych? propel-build-all - czyjak wybiore odpowiedz N na pytaniu to model sie przebuduje? Czy moze uzywa ktos sfPropelCustomJoinHelper.class.php ? Ja uzylem i dostalem taki blad.
Czy moze byc wina zlego modelu? ... Super wszystko działa. Pierwszym sposobem to rozwiazalem wg wskazowek Petera. Ale w jaki sposob moge w indexSuccess pobrac dane? echo $klient->getEmail() ale jak pobrac np. firma - > nazwa Ten post edytował mercii 31.12.2009, 00:05:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 22:47 |