![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jeszcze w wersji beta dlatego proszę o opinie.
www.hbmedia.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czuję się trochę zagubiony przy pierwszym wejściu. Żadnych informacji o przeznaczeniu firmy, logotyp też nic nie mówi.
Linki w stopce jednak ciut zbyt mało widoczne. W "o firmie" i "strony www" w liście wypunktowanej tekst nie jest wycentrowany w pionie i znajduje się trochę zbyt nisko do ikonki. U mnie (chrome, linux) widać po bokach paski (1px) z poprzedniej strony. Komunikaty po próbie wysłania e-maila nie są wycentrowane. Po wysłaniu pustego formularza pojawia się komunikat o zbyt krótkiej wiadomości. Zakładając, że kod HTML ma tu jakąś większą wagę do zrobienia: - brak nagłówków, - link z samym obrazkiem nie mówi za dużo, a szczególnie na miejscu logotypu; grafikę ustaw w CSS i wysuń tekst zawarty w linku poza obszar widoczny dla użytkownika, - tak samo z linkami w nawigacji, - w tekstach można znaleźć twarde spacje, jaki jest ich cel? - pusty legend w formularzach nie jest potrzebny, - używaj label-ów w formularzach, - img jako submit w formularzach nie jest najlepszym rozwiązaniem, - do informacji kontaktowych służy address. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- link z samym obrazkiem nie mówi za dużo, a szczególnie na miejscu logotypu; grafikę ustaw w CSS i wysuń tekst zawarty w linku poza obszar widoczny dla użytkownika, Google i inne roboty tego nie lubią. Ktoś jeszcze pisał o pustym <legeng> zgadza się, wrzucony został nie wiem po co ale bez niego validator wyrzucał błędy. Z jakiego powodu nie wiem, w sumie pierwszy raz pluje się o tak dziwne rzeczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 23:07 |