![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jeszcze w wersji beta dlatego proszę o opinie.
www.hbmedia.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Chyba zacznę od razu od listy:
[-] Strona startowa - tam przecież jest pusto. Ot, jakaś kobieta i napis "tworzymy dla Ciebie" - jeżeli szukam kogoś, kto zajmie się moim interaktywnym wizerunkiem, to mam spory wybór. Czy dam zrobić to firmie, której nie chciało zająć się własnym (wizerunkiem)? Naprawdę 3 zdania wprowadzające są w moich oczach, w tym przypadku, niezbędne, [-] Wygląd podstron - niby fajnie, czytelnie, nowoczesne, ...ale tekst jest w takim rozmiarze i układzie, że nie chce mi się go czytać. No i te powciskane obrazki, [-] "Odbicia" nagłówków są moim zdaniem albo zbędne i co gorsza nieciekawie wykonane, [-] Jednak najgorsze co może być to brak (nawet minimalnego) portfolio, [+/-] teksty są dosyć świeże, ale ogólnie takie sobie. Zawierają błędy logiczno - stylistyczne jak na moje oko. Dodatkowo, np. w zakładce "strony www", w dwóch pierwszych zdaniach padają hasła: layout, interfejs, webusability, baza danych, skrypty, semantyczny kod, pozycjonowanie. Jestem zdania, że sporo potencjalnych klientów może nie rozumieć większości tych pojęć. No, chyba, że macie "techniczny" target, [+] Typografia! Nareszcie projekt z fajną typografią!, [+] Nie mogę powiedzieć, że strona jest brzydka- uważam, że generalnie ma potencjał, Ten post edytował Daiquiri 29.12.2009, 17:53:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:25 |