![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jeszcze w wersji beta dlatego proszę o opinie.
www.hbmedia.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po świętach jaka Pani nas przywita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wstawianie kodu js do HTML-a nie jest najlepszym pomysłem. Hmm, przecież stronka nie działa bez obsługi js-a, no to sprawdzanie html-a raczej sobie można odpuścić, po strona nie jest skierowana do jakichkolwiek robotów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, przecież stronka nie działa bez obsługi js-a, no to sprawdzanie html-a raczej sobie można odpuścić, po strona nie jest skierowana do jakichkolwiek robotów. Nie działa. Ale kto wyłącza obsługę js-a? Takich ludzi jest naprawdę maluśko. Generalnie są to ludzie znajdący się na komputerach a tacy raczej nie są oni moją grupą docelową. Co miałes na myśli że strona nie jest skierowana do robotów? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa. Ale kto wyłącza obsługę js-a? Takich ludzi jest naprawdę maluśko. Generalnie są to ludzie znajdący się na komputerach a tacy raczej nie są oni moją grupą docelową. Zasada jest taka, że js jest jedynie nakładką, która udoskonala stronę. Z tego co widzę to twoja strona nie jest zbytnio skomplikowania, żeby napisanie obsługi bez js-a było niemożliwe.Co miałes na myśli że strona nie jest skierowana do robotów? Roboty? Chodziło mi o to, że strona jest mało przydatna dla np. google. |
|
|
![]()
|
|
Zasada jest taka, że js jest jedynie nakładką, która udoskonala stronę. Z tego co widzę to twoja strona nie jest zbytnio skomplikowania, żeby napisanie obsługi bez js-a było niemożliwe. Roboty? Chodziło mi o to, że strona jest mało przydatna dla np. google. Przewijania nie zrobię bez JSa. Nawet samo przeskakiwanie mogłoby być ale nie działa. Dlaczego dla google jest mało przydatna? Przecież google nie widzi stron jak człowiek, tylko widzi kod i czyta z niego treść. Tutaj akurat nie widzę różnicy między stroną z JS a bez. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:45 |