![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pitzrebuje skrypt który zrobi za mnie w wyznaczone godziny resety (tzn. odnowa enegi i zyia w grze) godziny: 8:00, 12:00, 16:00, 18:00, 21:00
pliss powiedzcie z gory thx -------------------------------------------------------------- Temat wyedytowany i przeniesiony php >> Skrypty Za kolejny podobny temat bedzie ban. Seth |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2002 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciach cytaty...
ogolnie rzecz biorac dalej uwazam ze nie rozumiesz problemu jaki jest tutaj (w poście) przedstawiony... (no chyba ze moja interpretacja jest bledna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) wg mnie chodzi tutaj jedynie o to aby strona www byla posrednikiem... tzn resetowala wartosci w grze... czyli osoba zainteresowana czy tez nie nie ma potrzeby wchodzic na strone by zobaczyc te dane... bedzie uruchamiac gre gdzie beda wyzerowane dane... wiec zalozenie uruchamiania procedury sprawdzajacej przy kazdym wejsciu jest dobra ale tym przypadku nie jest skuteczna w 100% i powinna byc rozwiazaniem w ostatecznosci |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:42 |