![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię sobie mini file_manager. Chciałbym uploadowac pliki poprzeż uploadify do katalogu w którym się aktualnie znajduję. Wszystko mam już dopracowane, wyprowadzoną ścieżkę.
Ale uploadify potrafi wrzucać tylko do głównego katalogu. Nie zwraca żadnego błędu, ale plików nie ma. Kod wygląda tak:
Ścieżka jest zapisana w zmiennej path w javascripcie. Zamiast slasha ma przecinek. Zaczyna się od przecinka np. ,grafiki,layout |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Puść gdzieś ten skrypt na żywo.
Jeśli chodzi o inny skrypt, to polecam SWFUpload. Próbowałem kiedyś poprzestać na samym Uploadify, ale nie dość, że w kodzie biblioteki jest dosłownie śmietnik, to działy się jakieś dziwne rzeczy. Niestety, nie pamiętam, co konkretnie, bo było to jakiś czas temu, ale problemy wymusiły na mnie wymianę skryptu. SWFUpload ma potężne możliwości, przejrzyj dema. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:48 |