![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jeszcze w wersji beta dlatego proszę o opinie.
www.hbmedia.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz dobrze w Linuxie? Podniosłem troszke tekst. Kurcze... jak tu dobrze ustawić stronkę pod wszystkie przeglądarki i systemy jak się nie ma podglądu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Przycisk troszkę zmniejszyłem. Co od justowania tekstu to czytałem na ten temat trochę i wniosek taki że, na stronach www powinno się tego unikać. W sumie mi to nie robi za bardzo różnicy jeżeli patrzę na taką stronę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Zastanawiam się jeszcze żeby zrobić walidację formularza jeśli chodzi o długość wiadomości bo dostałem od kogoś z was maila z treścią typu '/' (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze... jak tu dobrze ustawić stronkę pod wszystkie przeglądarki i systemy jak się nie ma podglądu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) moze pomoze - http://browsershots.org/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:29 |