![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam nadzieję że to dobry dział na moje pytanie
Mianowicie rozkręcam sklep internetowy i potrzebuje dobrej strony, znalazłem w tym celu taniego informatyka z którym rozmawiałem i jedna rzeczy mi się nie zgadza ;/ Oto jego słowa: CMS przy rozbudowie to już byłby standard, to nie powinno być problemu jedna z darmowych http://typo3.com/ Ze względu na pozycjonowanie zastosowanie na początku lub w całości dla stron CMS nie jest pożadany. Wartosci pobierane z bazy nie są dobrze indeksowne Co o tym myślicie ? niepokoi mnie fakt że do tej pory strony które widziałem były robione na tabelach ale powiedział że może tez na divach ;/ jak myślicie na co powinienem uważać przy zlecaniu takiej stron żeby nie zostać po prostu wyrolowanym... Każda podpowiedź i sugestia będzie mi baardzo pomocna i drogocenna z góry za nią dziękuję pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Ze względu na pozycjonowanie zastosowanie na początku lub w całości dla stron CMS nie jest pożadany. Wartosci pobierane z bazy nie są dobrze indeksowne Większej bzdury w życiu nie słyszałem. Co ma źródło treści (RDBMS, pliki, wklepane na stałe) na stronie do pozycjonowania? Cytat niepokoi mnie fakt że do tej pory strony które widziałem były robione na tabelach ale powiedział że może tez na divach ;/ jak myślicie na co powinienem uważać przy zlecaniu takiej stron żeby nie zostać po prostu wyrolowanym... Na co? NA TO: Cytat znalazłem w tym celu taniego informatyka Nie ma na tym świecie "tanio i dobrze". Albo tanio, albo dobrze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 18:16 |