Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> CMS-porada
marcus753

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie mam nadzieję że to dobry dział na moje pytanie

Mianowicie rozkręcam sklep internetowy i potrzebuje dobrej strony, znalazłem w tym celu taniego informatyka z którym rozmawiałem i jedna rzeczy mi się nie zgadza ;/
Oto jego słowa:

CMS przy rozbudowie to już byłby standard, to nie powinno być problemu jedna z darmowych http://typo3.com/

Ze względu na pozycjonowanie zastosowanie na początku lub w całości dla stron CMS nie jest pożadany. Wartosci pobierane z bazy nie są dobrze indeksowne

Co o tym myślicie ? niepokoi mnie fakt że do tej pory strony które widziałem były robione na tabelach ale powiedział że może tez na divach ;/ jak myślicie na co powinienem uważać przy zlecaniu takiej stron żeby nie zostać po prostu wyrolowanym...

Każda podpowiedź i sugestia będzie mi baardzo pomocna i drogocenna
z góry za nią dziękuję pozdrawiam !

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blooregard

Newsman

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Ze względu na pozycjonowanie zastosowanie na początku lub w całości dla stron CMS nie jest pożadany. Wartosci pobierane z bazy nie są dobrze indeksowne

Większej bzdury w życiu nie słyszałem. Co ma źródło treści (RDBMS, pliki, wklepane na stałe) na stronie do pozycjonowania?

Cytat
niepokoi mnie fakt że do tej pory strony które widziałem były robione na tabelach ale powiedział że może tez na divach ;/ jak myślicie na co powinienem uważać przy zlecaniu takiej stron żeby nie zostać po prostu wyrolowanym...

Na co? NA TO:
Cytat
znalazłem w tym celu taniego informatyka

Nie ma na tym świecie "tanio i dobrze". Albo tanio, albo dobrze.

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 18:16