![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2008 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem ,że wpisy do bazy danych dodają się nie po kolei , co skutkuje wyświetlaniem komentarzy w niepoprawnej kolejności. Nie jestem pewien , ale wydaje mi się że dzieje się tak odkąd dodałem skrypt wyświetlania emoitek.
Tutaj zamieszczam kod:
Proszę o pomoc. Co jest nie tak ? Ten post edytował kamil1114 23.12.2009, 21:43:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2008 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok , dziękuję za pomoc.
Mam tylko jeszcze jedno małe pytanie , ale odnośnie samej bazy danych. Jak dodaję wpisy to id z każdym kolejnym wpisem zwiększa się , co jest logiczne i zamierzone. Ale jak usunę jakiś rekord z bazy danych i potem dodam kolejny rekord to id będzie większe o 2 od poprzedniego numeru id , a nie o 1 , tak jak powinno być. Da się coś z tym zrobić ? Bo jak dodaje na próbę jakieś komentarze i potem je usuwam , to id cały czas rośnie , a po usunięciu tych komentarzy id nie zmienia się. Ciężko było mi to wyjaśnić , więc może być trochę zagmatwane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS. A co sądzicie o "skrypcie" emoitek ? Wiem , że jest bardzo prymitywny , ale chyba może być ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 12:42 |