![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam do Was pewną prośbę, jako, iż nie jestem masterem w optymalizacji kodu, prosiłbym o najwydajniejsze rozwiązanie możliwego problemu, nawet w zmianie zapytania sql (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poniżej kawałek mojego kodu:
Proszę się nie przejmować głupotami w stylu. tworzenie cache do subkatalogów np. przy braku katalogów, kod pisałem na szybko, aby przede wszystkim przedstawić problem, skoro i tak stoję teraz w miejscu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Problem polega na tym, że wiem, że nie jest to dobre rozwiązanie, nie wiem nawet czy zadziała, ale liczę na Was, że mi pomożecie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Moim celem w tej funkcji jest, aby pod koniec uzyskać pętle, na której będę mógł wypisać katalogi, w której też będę mógł zamieścić następną pętlę z subkatalogami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował kam821 22.12.2009, 20:53:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy gdzieś prosiłem o 'sprawdzanie, czy oby na pewno działa' ?
Proszę po prostu kogoś, kto nie ma żadnych wygórowanych oczekiwań od użytkowników, w przeciwieństwie do Twojej osoby, aby podpowiedział, co można byłoby z tym zrobić, wątpie, że przemianowanie tworzenia tablic trzeba już testować, a już na pewno nie trzeba, gdy się tylko podpowiada 'co i jak' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 20:55 |