![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób oni przeprowadzają streaming obrazu na żywo? Czy tak jak ktoś na forum napisał wykorzystują infrastukturę za kilkadziesiąt tysięcy? I nie zależy mi na odpowiedziach typu 'Tak' czy 'nie', chciałbym wiedzieć dokładniej w jaki sposób prawdopodobnie, czy na pewno to robią.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaję sobie sprawę, że w grę nie chodzi cena 2 piw patrząc chociażby na transfer, która by taka aplikacja zżerała (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Patrząc na przykład HSTV (pewnie jest takich więcej, ale ja jestem stałym widzem) od strony klienta wygląda to w miarę prosto, widz dostaje aplikacje, która odpala i ogląda (wydaje mi się, że prosto, ale samo działanie programu może być skomplikowane). Jednak męczy mnie to, jak wygląda to od strony serwera/ów... Chyba jednak będzie trzeba dowiedzieć się u źródła (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:31 |