![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link: empcms.pl
Strona oparta o mój system cms. Grafikiem nie jestem, ale daje rade. Do wykonania grafiki użyłem programu GIMP Do wykonania prezentacji użyłem programu WINK Na razie tylko jedna prezentacja resztę dodam później i z czasem głos lektora zostanie zmieniony na kobiecy. Demo w przyszłości też będzie dostępne i nad treścią jeszcze będę pracować. Daje do oceny to co jest. Za wszystkie znalezione błędy i oceny z góry dzięki. // EDIT Już 2 prezentacje... lektora wywalam będą napisy... wink niestety bardzo kompresuje dźwięk i dopiero w następny relisie ma być możliwość konfiguracji nagrywanego dźwięku. Ten post edytował emp 8.12.2009, 02:43:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem o czym piszesz wszystko działa. Może masz oczopląs.
Żartuje. Dzięki za informacje. Aktualizowałem pliki i jeden jakimś cudem się nie zgrał. To jest dla mnie sroga nauczka przez tą wpadkę zlicytowali mi farmę, żona się ze mną rozwiodła, kochanka odeszła, dzieci uważają że jestem gimbusem, trolem i lamusem. Drugi raz nie popełnię tego błędu i sprawdzę czy strona działa po aktualizacji. I to wszystko przez jakiś głupi niedograny plik... że też musiało mnie to spotkać... tyle lat ciężkiej pracy na nic, na darmo, wszystko stracone, przegrałem swoje życie. Przez to wszystko mam teraz leki i co chwile sprawdzam czy strony chodzą... a jak nie chodzą ? a co jeśli nie chodzą ? a co jeśli ktoś wejdzie, a one nie chodzą ? Cały czas kłębią się te pytania w mojej głowie, męczą mnie i niszczą psychicznie, a wszystko to przez jeden, malutki, niewinny, niedograny plik. Ile bym dał by cofnąć to wszystko i zacząć jeszcze raz, odnowa. Czy nie zasłużyłem na jeszcze jedną szanse ? Czy taki drobny błąd może przekreślić wszystko ? To nie może tak być ! To nie jest prawda ! Musze śnić ! Tak ! Zaraz się obudzę, na pewno zaraz się obudzę, jeszcze nic straconego... to tylko zły sen, to tylko zły sen.... itsme źle mnie zrozumiałeś być fanatykiem ez to być najgorętszym. To był komplement nie myślałem że to źle odbierzesz, ale na pewno mi wybaczysz wysłałem ci kwiaty i bombonierkę. Ten post edytował emp 18.12.2009, 22:45:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:21 |