![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam przedziwny problem... Na stronie potrzebowałam formularza, więc wyszukałam w internecie jak najbardziej wiarygodny (znaczy taki z dużą ilością dobrych opinii, bo na PHP nie znam się prawie wcale, jestem na etapie zmiennych...), który wygląda tak:
Problemem jest to, że formularz wysyła tylko niektóre wiadomości, nie wiem, na jakiej zasadzie je wybierając. Wiadomości ode mnie dochodzą, prosiłam też kilka innych osób, by wysłały test i ich wiadomości też doszły. A tymczasem inni skarżą się, ze ich nie dochodzą. Czego to jest wina? Kodu? Bardzo bym prosiła o jakąś małą pomoc, bo dostaję już tu białej gorączki. Jeśli ktoś ma jakiś lepszy gotowiec, też chętnie zobaczę... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, wysyłka maila idzie z TWOJEGO konta pocztowego, z którym możesz się łączyć przy pomocy outlooka, skrzynki Bugiego albo phpmailera. Podałem tylko outlooka jako przykład jak się konfiguruje połączenie z serwerem poczty, phpmailer jest tylko klientem napisanym w PHP dla środowiska www, za pomocą którego obsłużysz swój serwer poczty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 22:04 |