![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Troszkę ostatnio nad tym szablonem pracowałem. Musiałem porobić trochę zdjęć, po testować, kilku rzeczy się nauczyć. Właścicielowi strony się podoba, mi również. Teraz chcę posłuchać waszej krytyki. Jeszcze nie walidowałem strony, więc się trochę boję. Ale zanim zacznę prace nad silnikiem sklepu chcę jak najbardziej dopracować szablon. Layout do oceny Ten post edytował thomson89 13.12.2009, 19:39:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Tło w nagłówku do wymiany, lub stonowania - zabija treść.
- kolor w menu po najechaniu - zupełnie nie pasuje do layoutu, nie jest używany w innych miejscach, mam wrażenie, że znalazł się tam z przypadku - Od kiedy to linie poziome robi się znacznikiem <p> (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Użyj <hr>. Ja też zrobiłbym je grube na 1px a nie na dwa - są teraz zbyt mocne a do layoutu lepiej pasowałyby cienkie - Wszystkie produktów zdjęcia do obróbki. - wypróbowałbym inne menu po lewej - efekt ok, ale wygląd przycisków.... nie wiem, ale szary gradient nie pasuje do całości. Ten post edytował Sky_walker 16.12.2009, 16:41:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:56 |