![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"PHP5. Programowanie z wykorzystaniem Symfony, CakePHP, Zend Framework"
Autorzy: Tomasz Skaraczyński, Andrzej Zoła. (IMG:http://helion.pl/okladki/326x466/php5sy.jpg) Opis: http://helion.pl/ksiazki/php5sy.htm Ciekawy jestem Waszej opinii dotyczącej w/w pozycji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2009 Skąd: wwa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlatego opisalem wymarzona (dla mnie publikacje).
jestem w dosc trudnej sytuacji bo pracuje do pozna i nie mam czasu szperac w internecie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dlatego chcialbym moc zabrac ze soba ksiazke do pociagu i np. po powrocie do domu zabrac sie za pisanie kodu, bedac juz po lekturze ksiazki merytorycznie przygotowany do samodzielnej analizy.teraz na rynku pelno pozycji albo przestarzalych, albo lecacych "po lebkach"(to troche jak z proszkiem do prania 3w1), albo bubli jak jedna z pozycji opisywanych na tym forum, gdzie autor pisze , ze klasa to to samo co obiekt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) z drugiej strony sporo pozycji ciekawych , ale doprawdy nie naucze sie php czytajac 20razy co to tablica, klasa itp. juz nie raz czytalem , ze mnostwo info jest na internecie itp. moze sie troche rozmarzylem, ale marzy mi sie takie vademecum dla srednio zaawansowanych i zaawansowanych, zebym mogl gladko przejsc z poziomu amatora do pro, jednoczesnie nie czytajac 250 artow rozrzuconych po necie i w roznych jezykach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jestem gotow za takie opracowanie zaplacic chocby i 250zl, byleby bylo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiem rowniez, ze po przeczytaniu jednej czy 2 ksiazek nie stane sie programista rownie dobrym jak spora grupa piszacych na tym forum, ale na pewno pomoglaby mi taka pozycja sie do Was zblizyc poziomem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:34 |