![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 30.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zupelniejak.pl
Co jest tematem strony sami zobaczycie. Jest to moja pierwsza strona na domenie .pl. Cały kod strony to moja robota, graficzne elementy i układy robił kolega. Użyłem tylko PHPmailera i JQuery(ale tylko do kadrowania). Reszta, czyli css/php/javascript jest moja. Wszystko zbudowane w większości na klasach. Dużo pomogło mi to forum, bo strony www robię na poważnie od roku dopiero. Wcześniej był C++ tylko. No więc co myślicie? Daje radę? Mam szanse po szkole(Technikum Informatyczne) i po jakimś stażu(Chcę pouczyć się od profesjonalistów) zostać zawodowo Webmasterem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Powiedz mi co ma validator do strony, udowodnione zostało już dawno że validator jest najwiekszym syfem jaki może być nie ocenia faktycznych błdów strony bo przecierz wiadomo jest że najważniejsze jak strona wyświetlana jest w różnych przeglądarkach. Pozdrawiam Dlatego niektóre ostrzeżenia i błędy należy traktować z przymrużeniem oka - ale bez przesady. I tak na marginesie: kto tak udowodnił? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:13 |