![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 500 Pomógł: 1 Dołączył: 29.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, w jaki sposób najlepiej zabezpieczyć pola input dostępne do wszystkich, które wprowadzają jakieś dane do pliku?
funkcją str_replace konwertować znaki np. "<" ">"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat zatem 5% kolego to JA. hoho, 5% to wiecej osób niz tylko TYAle o co się obruszasz? Nie odpowiadaliśmy tobie tylko innemu uzytkownikowi i jemu odpowiedzi pasowały. Jak tobie nie pasowały to trzeba było grzecznie napisac ze potrzebujesz rozwiązania pod inną bazę danych a nie z jakimś zgadywaniem wyskakujesz i na koniec jeszcze jakiś obrażony... (takie odnoszę wrażenie z tym obrażeniem, mogę się mylić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
hoho, 5% to wiecej osób niz tylko TY Ale o co się obruszasz? Nie odpowiadaliśmy tobie tylko innemu uzytkownikowi i jemu odpowiedzi pasowały. Jak tobie nie pasowały to trzeba było grzecznie napisac ze potrzebujesz rozwiązania pod inną bazę danych a nie z jakimś zgadywaniem wyskakujesz i na koniec jeszcze jakiś obrażony... (takie odnoszę wrażenie z tym obrażeniem, mogę się mylić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) No teraz to mnie zaskoczyłeś Kubuś (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zadałem grzecznie pytanie ... a to nie była odpowiedź na powyższe... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 17:15 |