![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki skrypt:
No właśnie po naciśnięciu guzika "WYświelt Listę" nie dzieje się nic poza wpisaniem danych z Geta do paska adresu przeglądarki. Pewnie mam jakiś głupi błąd. Pytanie - po podstawieniu danych, działa w bazie - więc nie wiem w przym jest problem. Choć mam niejasne wrażenie, ze chodzi o linijkę 48. Tam powinna podstawiać się wartość like (termin to timestamp z którego chcę wyciągnąć tylko datę. W bazie działa to na na zasadzie where like ('data%') i generalnie pokazuje rekordy na ten dzień nie uwzględniając godzin. Niestety w przypadku skryptu php nie potrafię tego przeskoczyć. Proszę o jakąś pomoc. Bo mnie się już zupełnie skończyły pomysły. Z góry dzięki. Ten post edytował jacusek 11.12.2009, 23:56:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla zainteresowanych napisze bo dwa dni nad tym siedziałem
linijka 48 powinna wyglądać w sposób następujący:
i teraz działa (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif) Ale teraz mam jeszcze jedno pytanie - jak można spowodować, żeby odpowiedź generowała się bez pól select na górze? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:44 |