![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym wam przedstawić mój mały skrypcik (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jest to gra online w php i mysql w której mozna się ścigać, pisać przez chat, spać w hotelu, pić wódke, spirytus itd, uczyć sie, chodzić na siłownię no i oczywiście kupować nowe fury. Jest to moje pierwsze dzieło i proszę o uczciwą krytykę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uliczne Wyscigi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zostawmy oprawę graficzna bo nie każdy musi mieć super oraz kodowanie (X)HTML bo najważniejsze i tak jest jak strona się prezentuje we wszystkich przeglądarkach a zajmijmy się grą.
Ogólnie pomysł oklepany jak swiat nic nowego do gry nie wprowadziłeś jak bym ja zobaczył to bym sobie zadał pytanie czy to 2001 rok (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? bo wtedy były takie możliwosci dzisiaj mamy ajaxa który jest niesamowicie prosty w obsłudze dzięki frameworka (jQuery,mintAjax). Gra nie ma życia jak ja to nazywam ducha sam tworze od roku grę i powiem ci ze na takim etapie byłem po 2 miesiącach i każdy mi mówił wypuść wypuść ale ja zrobiłem słuszna decyzje i zacząłem tak naprawdę wszystko od początku i tobie też to radze dodaj do gry ducha ułóż fabułę bo jak tu widzę nie ma żadnej pograj w gry wyścigowe Need For Speed czy Forza i spróbuj przenieść to do przeglądarki. Jak na początkującego to O.K ale ogólnie to słabo i nie mam pojęcia co do wyścigów ma siłownia nie próbujmy mieszać gatunków to jest największy błąd tak samo jak byś mieszał platformówkę z GTA nie trzyma się kupy. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:47 |