![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym wam przedstawić mój mały skrypcik (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jest to gra online w php i mysql w której mozna się ścigać, pisać przez chat, spać w hotelu, pić wódke, spirytus itd, uczyć sie, chodzić na siłownię no i oczywiście kupować nowe fury. Jest to moje pierwsze dzieło i proszę o uczciwą krytykę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uliczne Wyscigi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Martwi mnie (nie)poprawność HTML, ale to można wybaczyć.
Bardziej martwi mnie tło rejestracji, które sprawia, że całość jest nieczytelna. Poza tym kodowanie polskich znaków, które na dodatek raz są, a raz ich nie ma. Do tego dlaczego mam płacić za "trzeźwienie", skoro już jestem trzeźwy? Sporo błędów. Mam nadzieję, że sprawdzasz wprowadzane dane jeszcze raz, po stronie serwera. Poza tym, czy to nie jest tylko przeróbka gotowca? Jeśli tak, to gdzie zniknęła stopka? Ten post edytował Mephistofeles 11.12.2009, 22:43:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:45 |