![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę proste strony firmowej dostępnej pod adresem:
http://www.alphait.pl Z góry dziękuję za wszystkie opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nie mam teraz wprawdzie podglądu na poprzednią wersję strony ("Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce."), ale mniej więcej mam ją "w głowie". Projekt strony zdecydowanie poszedł w fajnym kierunku. Pomijam takie pierdoły jak spolszczenie, bo rozumiem, że propozycja jest jeszcze ciepła. Klasycznie już, podaje listę:
[-] logo... chociaż o tym już pisałam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i to przyklejenie (ale o tym pisaliście już powyżej), [-] typografia - korzystacie z kilku krojów czcionek, które moim zdaniem kompletnie się nie dopełniają (np. » Serwis vs " Alpha IT zapewnia pełne wsparcie serwisowe..."), [-] prezentacja listy mogłaby być bardziej wysublimowana (chociaż wydaje mi się, że lepiej wyglądałyby zwykłe myślniki "-"), [-] strona jest pusta - ale rozumiem, że z czasem się wypełni, chociaż generalnie do pełnej oceny brakuje mi właśnie wypełnienia, [+] poszczególne elementy są bardziej "rozstrzelone" i dzięki temu przyjemniej się czyta, [+] miła dla oka kolorystyka (poza logo i elementami w tym odcieniu), [+] ta wersja to droga w dobrą stronę, Na teraz to by było tyle... chociaż o ile zostajecie przy tych kolorach w logo, to kolorystyka strony (mimo, że fajna) moim zdaniem nie pasuje. Ogólne wrażenie zdecydowanie na plus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 00:08 |