![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiem czemu ale nie mogę wymyślić żadnego sensownego rozwiązania, a już kiedyś mi się to udało tylko nie pamiętam jak:/ mam tablice:
potrzebuje wynik w postaci :
i jeszcze możliwość wystąpienia różnej ilości elementów tablic, czyli:
Domyślam się że rozwiązanie będzie banalne.... "Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i to robi" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to że jest kilka sposobów na rozwiązanie każdego problemu to nie nowość (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif)
Wiec wybrałem rozwiązanie łatwiejsze, tyle że po dopisaniu warunków w tym rozwiązaniu z dwoma foreach-ami, znalazłem się dokładnie w tym samym momencie zanim napisałem tego posta. Widzę więc że mój problem polega na postawieniu odpowiednich warunków, nic więcej.... Więc przyznam szczerze że myślałem nad rozwiązaniem przez utworzenie nowej tablicy, z przypisanymi wartościami tj.
itp no ale proponujecie trochę inne rozwiązanie więc próbuje z tymi warunkami ale chyba dobrze by było jak byście mnie trochę naprowadzili, i nie zapewniam że nie musi to być gotowy kod.... ja próbuję coś takiego, no ale :/
-wiem, patrzę na te "elseif" i są kompletnie bezsensowne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował perhydrol 11.12.2009, 16:04:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 14:12 |