![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiem czemu ale nie mogę wymyślić żadnego sensownego rozwiązania, a już kiedyś mi się to udało tylko nie pamiętam jak:/ mam tablice:
potrzebuje wynik w postaci :
i jeszcze możliwość wystąpienia różnej ilości elementów tablic, czyli:
Domyślam się że rozwiązanie będzie banalne.... "Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i to robi" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to popatrz sobie na mój komentarz w listningu. masz tam opisane jak to zrobić, pokombinuj samemu i pokaż ewentualnie coś poprawimy doradzimy.
//EDIT Cytat Czyli to co napisałem pod moimi wypocinami, spróbuj najpierw funkcją array_merge z połaczeniem array_keys download i upload i bedziesz mial wszystkie imiona i sumy wystepujące w obywdu tablicach i potem foreachem traktujesz tą tablice którą masz na wyjściu array_merge, i sprawdzasz issetem czy istnieje dane imie w downlad i upload dzizas, jakie kombinowanie. nie lepiej parę elseif'ów i po sprawie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował piotrooo89 11.12.2009, 15:16:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:25 |