![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę proste strony firmowej dostępnej pod adresem:
http://www.alphait.pl Z góry dziękuję za wszystkie opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Osobiście nie podoba mi się za bardzo ten logotyp, bo to po prostu powszechnie znany i używany symbol + niezbyt ciekawa typografia. Z drugiej strony, to czy mi się podoba jest bardzo względne, bo istotą logotypu jest "zapamiętywalność". Z tego co się orientuje macie speców od marketingu i grafiki na pokładzie - oni będą wiedzieli najlepiej jaką macie strategię itd. i przygotują wam księgę znaku. Standardowo lista:
[-] Kolor, [-] Osobiście uważam, że gradienty i wszelkie błyski w logotypie są w 99% niezbyt dobrym rozwiązaniem, [-] Na moje oko użyliście po prostu Tahomy (mogę się mylić) - i tak myślę sobie, że stać was na coś bardziej wysublimowanego (IMG:style_emoticons/default/party.gif) , [-] Nie widzę możliwości "oderwania" logo od całego logotypu, [-/+] Niestety nic innowacyjnego - może po dopracowaniu będzie to zaleta, [+] Symbol jest prosty i łatwy do zapamiętania (a nawet może i lekko oczekiwany od odbiorcy - ze względu na nazwę) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 23:48 |