![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link: empcms.pl
Strona oparta o mój system cms. Grafikiem nie jestem, ale daje rade. Do wykonania grafiki użyłem programu GIMP Do wykonania prezentacji użyłem programu WINK Na razie tylko jedna prezentacja resztę dodam później i z czasem głos lektora zostanie zmieniony na kobiecy. Demo w przyszłości też będzie dostępne i nad treścią jeszcze będę pracować. Daje do oceny to co jest. Za wszystkie znalezione błędy i oceny z góry dzięki. // EDIT Już 2 prezentacje... lektora wywalam będą napisy... wink niestety bardzo kompresuje dźwięk i dopiero w następny relisie ma być możliwość konfiguracji nagrywanego dźwięku. Ten post edytował emp 8.12.2009, 02:43:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyś tak. Po co Ci "swój CMS"? Na dostępnym darmowym, który jest lepszy od tego co napiszesz w ciągu tych trzech miesięcy zarobisz trochę kasy. Zamiast tracić czas na pisanie swojego już będziesz zarabiał. Poza tym ten dostępny za darmo jest testowany i supportowany przez setki lub tysiące osób. A często firmowany przez duże firmy. Mike jeżeli uważasz że pisanie swojego cms-a to strata czasu i nie widzisz zalet to go nie pisz. Ja o tym wszystkim co piszesz wiem i mam swój gruby plan i do tego mi mój system. ucz sie codziennie EZ za 3 miesiace bedziesz wymiatac a lepszego CMS niz EZ napisanego w PHP nie znajdziesz ... ani nei napiszesz Itsme widać że jesteś fanatykiem EZ. Co do dema będzie po nowym roku. Ten post edytował emp 9.12.2009, 16:37:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 05:51 |