![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziś chcę Wam dać do oceny moją próbną stronkę. Część z Was pewnie juz widziała ten szablon.
Proszę o ocenę. PS: Byłoby mi miło gdybyście ocenili teksty na niej zamieszczone. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) LINK |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Och, o to się nie martw. Co bedzie jak wstawię całą treśc do szablonu na który nikt nie może patrzeć? Nie miałam zamiaru się martwić. A co będzie jak zrobisz szablon, w którym jest miejsce na treść, ale jej nie ma? Skorzystaj z lorem ipsum do wypełnienia - nie widzę problemu. Nie wiem jak tą typografię poprawić, macie jakiś pomysł? Zmień ją? Masz inne rozwiązanie w nagłówkach, inne w "topie" strony a jeszcze inne w tekstach. Miszmasz taki.I jeszcze jedno: "nie patrzcie na treść" dla mnie oznacza "nie oceniajcie treści" - czego oczywiście nie robię. Ale jak mam ocenić layout bez wypełnienia to nie wiem. Przecież tam nic nie ma! Ten post edytował Daiquiri 8.12.2009, 18:55:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 20:09 |