![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 30.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zupelniejak.pl
Co jest tematem strony sami zobaczycie. Jest to moja pierwsza strona na domenie .pl. Cały kod strony to moja robota, graficzne elementy i układy robił kolega. Użyłem tylko PHPmailera i JQuery(ale tylko do kadrowania). Reszta, czyli css/php/javascript jest moja. Wszystko zbudowane w większości na klasach. Dużo pomogło mi to forum, bo strony www robię na poważnie od roku dopiero. Wcześniej był C++ tylko. No więc co myślicie? Daje radę? Mam szanse po szkole(Technikum Informatyczne) i po jakimś stażu(Chcę pouczyć się od profesjonalistów) zostać zawodowo Webmasterem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 30.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest coraz gorzej:P Jest coraz lepiej, hehe,
Błędy validatora są spowodowane tym ze ustawiłem dobre nagłówki xhtml i dobrze czyta teraz dokument. Wcześniej znajdowało złe błędy. Teraz jest ok. Po prostu są niezakończone nigdzie puste znaczniki, typu <br/>. Wszędzie mam <br>, hehe. Ale będę to naprawiał w wolnych chwilach, bo myśleć dużo nie trzeba przy tym. Wysyłanie pustych wiadomości naprawione. Mi pod FF 3.5 działa dobrze, koledze mojemu też. Więc to odpuszczam. Grafika będzie chyba zmieniona. Jak znajdziemy inną fajną, albo kolega sam coś wymyśli. Ten post edytował Abaddor 8.12.2009, 16:51:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 13:59 |