![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 30.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zupelniejak.pl
Co jest tematem strony sami zobaczycie. Jest to moja pierwsza strona na domenie .pl. Cały kod strony to moja robota, graficzne elementy i układy robił kolega. Użyłem tylko PHPmailera i JQuery(ale tylko do kadrowania). Reszta, czyli css/php/javascript jest moja. Wszystko zbudowane w większości na klasach. Dużo pomogło mi to forum, bo strony www robię na poważnie od roku dopiero. Wcześniej był C++ tylko. No więc co myślicie? Daje radę? Mam szanse po szkole(Technikum Informatyczne) i po jakimś stażu(Chcę pouczyć się od profesjonalistów) zostać zawodowo Webmasterem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafiki nie oceniałem, ale:
1. Ała! w3c validator pokazuje 122 błędy i 16 ostrzeżeń 2. Zablokuj możliwość wyszukiwania, jak ktoś poda frazę: %, bo tak wyciąga wszystko z bazy 3. straaaasznie długo trzeba czekać na próbę zalogowania (łącze 2Mbit/s; na razie kilka prób sql injection zakończyło się niepowodzeniem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) 4. zablokuj możliwość wysyłania pustych wiadomości w dziale kontakt 5. opcja zaloguj powinna być widoczna na samej górze, a nie dopiero w stopce, poza tym w stopce powinno być copyright by, a nie linki 6. strona się nieznacznie rozjeżdża pod przeglądarkami typu iceweasel/konqueror, m.in. pod konquerorem nie widzę tego, co wpisuję w pole szukaj Jak coś jeszcze znajdę, to dopiszę, póki co priorytetem jest poprawienie błędów wywalanych przez validator w3c Pozdrawiam Ten post edytował darko 7.12.2009, 14:50:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj... już trochę urosło, mi wywaliło 666 Errors, 114 warning(s) - może to prorocze ma być? (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 23:10 |