![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym Was prosić o ocenę mojej strony, co o niej sądzicie, co byście zmienili ? http://www.cheatgames.pl Pozdrawiam BusyBoy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ups, powinneś chyba dbać o wyświetlanie odpowiednich reklam - właśnie załadowała się mi pionowa reklma poniżej menu o wysokości (zgaduję) 600px. przez co nie było widać reszty strony.
A poza tym to: - lewe menu aż prosi się o lepsze efekty najeżdzania myszką (podkreślanie samego linku jest trochę nudne - szczególnie przy takiej grafice) - duży plus za podawanie w linku platformy gry i reszty informacji - masz dużo wolnego miejsca w topie - wykorzystaj to jakoś - jeśli chodzi o reszte grafiki to trochę kiepsko... - najlepiej wyglądają reklamy - na pewno sporo pracy czeka Cię z uzupełnianiem (w dodatku legalnym sposobem) treści na stronie - przydałaby się zaawansowana wyszukiwarka (np. po platformach, gatunku, może także roku, itp.) - wg wymagana będzie możliwość dodawania własnych komentarzy, tutoriali, kodów, solucji i całego innego ustrojstwa przez użytkowników Ogólnie życzę powodzenia - szczególnie, że mam dość polskiego monopolu (GOL). Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 05:33 |